Skip to content

Over ons


Wegwijzer in mantelzorg

Verkeersbureau Zorg adviseert, ondersteunt en coacht (werkende) mantelzorgers. Wij wijzen je de weg, kunnen praktische zaken voor je regelen en versnellen het vinden van oplossingen. Zodat jij goed kunt zorgen voor je naaste én voor jezelf. Je krijgt weer tijd om onbekommerd aan het werk te gaan. Nu en straks, als de zorgvraag mogelijk verandert. Verkeersbureau Zorg geeft je perspectief.


Wie we zijn

024J0072-bewerkt
Karin Schilderinck

Beleidsadviseur en mantelzorgmakelaar met een verpleegkundige achtergrond

“Als mantelzorgmakelaar probeer ik een situatie van overzicht en rust te creëren door regeltaken over te nemen. Ik ben er om jou te informeren en vragen te beantwoorden over ingewikkelde regelgeving. Allemaal bedoeld om jou tijd te besparen. Ik help je keuzes te maken over de zorgsituatie, de woonsituatie, de financiële situatie, over je welzijn of over hoe je je werk en dagelijkse activiteiten combineert met de zorgtaken.”

024J0102-bewerkt
Patrick Jansen

Onderzoeker en consultant
met een verpleegkundige achtergrond

“Ik heb veel ervaring met onderzoek en ontwikkeltrajecten in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Zowel in opdracht van het ministerie van VWS, landelijke brancheorganisaties als zorgorganisaties. Deze kennis en ervaring kan ik goed gebruiken om jou als mantelzorger te helpen. Om je wegwijs te maken in de complexe wereld van de zorg. Zodat we de zorg voor je naaste goed regelen en jij als mantelzorger een goede balans ervaart tussen werk en privé.”

Onze kernwaarden

Bevlogen en met passie
Wij werken vanuit ons eigen enthousiasme. Wij hebben de kennis en kunde om mensen goed op weg te helpen en we doen niets liever. Elke mantelzorger wil dat het met de naaste goed gaat – en daar gaan we voor.

Deskundig
Wij weten het antwoord of weten het snel te vinden. We weten hoe de wereld van zorg en werkgevers in elkaar zit. We vinden een goede oplossing voor elke situatie.

Vertrouwen
We zijn objectief en onafhankelijk, niet gelieerd aan gemeenten, zorgverzekeraars of werkgevers. We werken op basis van vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De mantelzorger maakt zelf de keuzes en houdt de regie.

Persoonlijk
Onze trajecten zijn maatwerk. Wij zijn er voor jou, als (werkende) mantelzorger. We kijken naar jouw situatie en hoe je die in balans houdt. Zodat je optimaal kunt zorgen, werken en genieten van mooie momenten samen.